19.04.2007 г., 22:53 ч.

Аз Те Чакам 

  Поезия
726 0 3
     Аз те чакам
 
 Аз те чакам,
 вперил поглед
 в тишината.
 .
 Аз те чакам
 да прогониш самотата.
 .
 Аз те чакам
 с мисли бурни,
 блъскащи стена от чувства.
 .
 Аз те чакам
 да те зърна
 дори после да е пусто.
 .
 Аз те чакам
 да целуна
 онези нежни очи.
 .
 Аз те чакам
 да целуна
 заблестелите в тях звезди.
 .
 Аз те чакам...
 .
 19.04.2007  13:37

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??