6.04.2007 г., 21:28 ч.

Аз виждам огъня в очите ти 

  Поезия
1044 0 2

Аз виждам огъня в очите ти

 

 

Аз виждам още огъня в очите ти,

как свети в тъмното, аз виждам

как руши стените ни, аз виждам

болката и скърбите по устните.

 

Пожари неугаснили се палят

и пак, и пак бушуват в умовете ни.

Аз виждам колко малко ни остава

да бъдем истински щастливи двама.

 

Аз помня нощите и дните ни,

искри се шарят пак по твоя поглед.

Прости, че празни са душите ни

и огънят не ще ги стопли...

© Велина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??