12.03.2008 г., 18:01 ч.

Аз вярвам в теб. 

  Поезия
685 1 1

      Аз вярвам в теб

Аз вярвам в теб и ще продължа
да вярвам и занапред,
аз знам - да вярвам мога,
поне това не можеш да ми забраниш.

Аз вярвам, че за теб мога да
се боря, но извинявай,
мили, няма да се боря,
за да те забравя, мили.

Аз знам - единствен си,
но само за мен, а дали за
нея и за някой друг
ще си единствен и уникален,
аз знам, вярвам в теб

и ще продължа да вярвам и занапред,
обичам те.

© Джулияна Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??