Аз знам, че друг ще те прегръща,
и друг ще гали нежното ти тяло!
Аз знам че друг ще е в твойта къща,
за друг сърцето ти ще бъде полудяло!
За него ще са твоите въздишки страстни
и тръпката завихрила и твойте мисли.
Аз знам, копнежите ни ще обрастнат,
с мъх и лишеи от облаци надвиснали!
Аз знам, но двамата с тебе помним,
какво в любовта - безумната изпитахме,
как в страстното безвремие изгубени,
с магията в безкрайното политахме!
© Ангел Филипов Всички права запазени