4.09.2007 г., 9:30 ч.

Аз знам... 

  Поезия
574 0 10
Аз знам какво е да си сам -
отеква ехо от стените.
Аз знам какво е да си ням -
залепват устните от думи неизречени.
Аз знам какво е да обичаш,
от обич да си окрилен.
Аз знам какво е да се вричаш
и от чужди клетви да си наранен.
Аз знам какво е да прощаваш;
да падаш и да ставаш; да летиш;
да видиш как разцъфва цветенцето "щастие";
и с нож в гърба напред да продължиш!

© Галя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??