8.02.2011 г., 15:52 ч.

Азбучник - 2007? 

  Поезия » Гражданска
466 0 2

  А ларма адаш!                                                                

     Ашладисан ахмак –                                                         

     Апетитно аргументирана                                              

     Агитка – авторитетно                                                     

     Акушира алъш-вериш                                                 

     Ангария, акуратно                                                         

     Абсорбира абдалските                                                 

     Авоари.                                                                           

     Амин .                                                                             

     Анатема!                                                                         

  Б еда, българино!                                                                         

  В икай Видовден!

  Г издави гащи, глуми големи.

     Глобална гадория!

  Д ивни долини, дървета...

     Дръвници!

     Дишай дълбоко!

  Е га ти

  Ж ивота!

  З а здраве

 И зпивай

 Й огурт, Йордане!

 К офичка купи,

 Л ъжица лижи

 М есец.

 Н овогодишна надбавка

 О чаквай.

 П енсия пести.

 Р езил!

 С тачка стачкува,

    Свири, стихува,

    Слънце сънува.

    Сита седенка

    Създаде си сенка:

 Т упа, та трупа.

У бийци

Ф антоми,

Х азартни

Ц иници,

Ч ифтосани

Ш ашми –

Щ афета!

Ь...

Ъ х-кай,

Ю рдане!

Я хния!

 

 

© Калина Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • На фона на цялата глобална гадория се чифтосват дръвници,акуратно трупат авоари,а ние лижем яхнията...ега ти живота!
    Браво,Калина!
  • Нестандартно хубаво!
Предложения
: ??:??