23.08.2007 г., 9:52 ч.

* * * 

  Поезия
512 0 5
 

Когато копнежът изгаря сърцето,

когато се пали страстта,

защо ли са думи, когато

даже погледът шепне дума една...


Когато с очите си нежни погледнеш

към мене - греховна жена,

защо тъй настойчиво, тъй мълчаливо

разпалваш у мен любовта...


Когато си толкова близо до мене,

защо не мога да те имам аз,

когато и двамата туй го желаем,

макар и само за час...

© Илияна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??