26.10.2017 г., 2:48 ч.  

*** 

  Поезия » Любовна
516 1 0

Домът е там, където е душата,
а моята душа е скрита в теб.
Навън листата тихо капят.
Безброй са, като мислите за теб.

© Михаела Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??