16.11.2013 г., 20:57 ч.

~~~ 

  Поезия » Философска
481 0 0

Всеки поглед е малко ограбващ,

всяка ласка е малко лъжлива.

Всяка дума се шумно прозява,

всяко слънце мечтае за зима.


Като спомен и лист отшумяващ,
като истина - крепост мъглива

е Мигът,
безвъзмездно изгарящ...
        ала ти
                недей го разкрива.

© Ян С Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??