9.07.2013 г., 21:22 ч.

Баба Костенурка 

  Поезия » За деца
1074 0 1

 

 

Баба Костенурка

с шарената хурка

прела четири дена

прежда на вретено.

Шапчица за внучката

шапчица за внучето,

а останалата прежда

въженца за кучето.

Но в бързината

объркала писмата.

Въженце за внучката,

въженце за внучето,

две шапчици предени

вече има си кучето.

© Иван Мишев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??