5.11.2011 г., 16:20 ч.

Баба Злата 

  Поезия » За деца
688 0 8

Баба Злата

 

Шаро погна котката.

Скачат под асмата.

Разровиха и цветята.

Съзря ги баба Злата.

 

 

Грабна метлата,

ред да въдворява - горката.

След котака се втурна,

ала бързо крака вирна.

 

Навехна си ръката.

Лежи на земята,

писна като сирена,

раздра небесата.

 

Набързо събра махалата!

 

 

© Мина Конарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??