18.12.2014 г., 18:19 ч.

Банани 

  Поезия » За деца
943 0 2

Банани, банани,
ех, че славни барабани.
Все ядеш ги във захлас,
и ти казват "Вий добре сте си при нас!".
Те са пълни с витамини,
разни славни витамини.
Енергия ти дават във запас,
чак да изкачиш Еверест от раз.
Любима храна са на маймунки,
разни весели светулки.
Обичат ги и малките дечица,
даже повече от пица.
Така че, мила ми дружинка,
скачайте на таз пружинка
и ги яжте тез банани,
тези славни барабани.

© Елизабет Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря,Лора
  • Аз обожавам банани!Така е, много са вкусни и дават енергия!Много готино стихотворение!Браво!
Предложения
: ??:??