17.09.2007 г., 11:58 ч.

Бели коне 

  Поезия
2818 0 21
Сънувам бели вълшебни коне
как се носят над бели поляни,
а над тях разлюляно небе
носи облаци разпиляни.

Тези бели неземни коне
носят моята светла надежда.
Ако видиш да идват при теб,
знай, че мисля за теб с нежност.

Аз ти пратих вълшебни коне
и не зная дали ще ги зърнеш.
Но безумно мечтая поне
на един от тях да се върнеш...


© Таня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??