Спирам на бензиностанция да налея някаква субстанция и докато чакам ред, мерцедес се изтъпанва най-отпред. Отвътре изскача млад козел и отваря вратата на дърт кукундел. Кукундела с бял панталон и отдолу прозира прашка, а гъзът му като бушон без капачка. Бузите му висят като булдог, а в сурата ритнат носорог. Мерцедесът му смачкал боядисаната грива и отзад тиквата му бяла и плешива. Младото козленце, което шофира, в прашката на кукундела пръст завира, най-безсрамно демонстрира, че от тази дърта крава все още мляко надоява. Започна да ми се повдига, плюх в една смачкана книга, качих се в моя бус син и останах без бензин.
© Антония Иванова Всички права запазени