31.07.2008 г., 20:43 ч.

Без целувки 

  Поезия
734 0 11

Без целувки...

Без ограничения...

Лягам в празното

искам-не искам...

Никога!

Паля цигара

късам пулса

на нощта!

Ритам мисли

прилежно изкривени

в мен...

Удобство,

приличие?

Килограм лицемерие

и смачкани лимони

в утрото...

Луда съм!

Скачам в...

                 със...

Искам...

Правя го!

Без илюзии!

Сряда!

© Росица Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??