7.05.2007 г., 10:03 ч.

без да искам 

  Поезия
657 0 9
ще те обсипя с рози
теб
и пътя ти към мен
и без да забелязвам
твоите метаморфози
ще те обичам
просто и обикновено
като изгряващия ден
насън се връщаш ти
насън ме любиш
кога ли и събуден
във милувки твои
ще обгърнеш
днес промълвих
две думи съкровени
неимоверно значещи
и много ценни
тъй просто
без да искам
а то това си ми e
на сърцето и душата
но приеми ги ти
аз мисля ги
не мога в себе си
скъпернически да ги стискам
затова са ми
завинаги и на устата
а с нея искам
толкова не да говоря
а да целувам и да любя
не да споря
кажи ми само мила
ох, несретна
милвам те отново
без насита
устичка хубава
недей цупи за нищо
очички се усмихват
бонбонките ме чакат
гълъбчета пърхащи
розички разпъпени
гургулици гукащи
писани мъркащи
коремчето трепти за мен
пеперудите прехвъркат
между нас
и е красиво ден след ден
краченцата ти ме мечтаят
какво ми трябва повече
любов
освен да си те
пожелая

© Чавдар Кунчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??