6.10.2019 г., 11:49 ч.

Без извинение 

  Поезия
336 0 0

                                                                     изгубено ли

 

                                                                  твоето доверие

 

                                                                 е — две си нули

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??