25.10.2016 г., 2:20 ч.  

Без любов не мога 

  Поезия » Любовна
840 8 2

БЕЗ ЛЮБОВ НЕ МОГА

 

Без любов не мога.

Без любов – ни ден.

Искам те, за бога.

Искам те за мен.

 

Без любов – в очите

гасне всеки лъч.

Без любов – мечтите

ги засипва жлъч.

 

А има ли любов

и бъдеш ли до мен,

в света нелеп, суров,

изгрява светъл ден.

© Раммадан Л.К. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??