11.01.2018 г., 10:15 ч.

Без правила 

  Поезия
831 0 3

Без правила

Елеонора Крушева


Сипах ти вино... за утеха!
В чаши - невъзможност.
И... така си "отмъстих"!
Нека!
Да ме търсиш в нощите си будни.
Жаден...
И по улици - безлюдни.
Мен опи виното червено,
на любовта съм в плен
и всичките звезди възпях,
боса тичах под дъжда,
под дъгата минах,
влюбена към теб вървях!
Утрото събуждах с твойто име
вписано във всеки стих...
И нижеха се дните...
В тях не те открих...Не те открих!
Къде е истинният път,
по който душите ни ни водят?
прегърнали съдби - човешки.
А разумът сърдито броди.
Да изпием тези чаши...
Виното истината ще открие,
да строшиме правилата.
Нека! Любовта да ни опие!

© Елеонора Крушева Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Ново начало »

14 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??