3.06.2009 г., 17:22 ч.

Без причина 

  Поезия
579 0 3

Плаче  ми  се  без  причина.

Усещам, че  идва  тъга.

Сълзите  ми  ще  ме  раняват.

Надявам  се  да  не  страдам.

Нямам  избор.

Страхът  ме  командва.

Мислите  ми  си  знаят,

предстои  нещо.

Не  искам  да  си  представям

лошите  неща.

Така  или  иначе,

ще  си  дойдат  у  дома.

 

                                                                                                               Г.Ф.Т

© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??