28.11.2008 г., 22:39 ч.

Без теб 

  Поезия
474 0 0
Искам те отново при мен,
но усещам хладнина.
Тя поглъща ме бавно
и убива радостта.
Погледни ме както преди,
а не с поглед студен.
Прегърни ме както преди,
не убивай живота в мен.
Без теб я няма страстта,
няма ни ден, ни нощ, ни зора.
Без теб времето спира
и аз се лутам в тъмнина.
Освети ме,
дай ми лъч надежда да гледам пак.
Исках толкова много,
но разбирам, че съм искал само това.

© Dimitar Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??