8.04.2006 г., 16:06 ч.

"Без теб" 

  Поезия
842 0 5
                                    
                                     на И.
Вятърът бавно страха ми пилее,
пръска сълзите на всички страни...
В мен се настигат и гаснат звезди!
Опитвам се времето в спомен да върна,
да чуя как ти се усмихваш дори...
Нощта ми се спира, денят си върви.
Очите затварям, сънят ме посреща-
поне там си ти, и съм цяла в цветя -
намирам те, смело към тебе летя!
Сърцето се свива и в облак изтича...
Обичам те, даже когато крещя,
но ти не съзираш как плах е дъжда!
Пак в празната стая бял ангел трепти
и пак ме поглежда със твойте очи...
Сърцето е чисто, но често греши!

© Пепи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??