11.05.2007 г., 9:33 ч.

Без теб 

  Поезия
1099 0 4
Без теб нищо вече не е същото !
Светът  за мен се промени !
Преди от делник правех празник,
сега празниците са безлични дни.

Обичах изгревите да ме галят нежно.
Слънцето  да ме докосва топло с лъчи.
В залезите, пурпурно омайни,
да потъвам с моите мечти.

Обичах вечерите тихи,
небето с многобройните звезди.
Луната, сребърно засмяна,
да ми нашепва: "Спокойно спи!"

В живота ми сега мъгла се стеле,
скрива всички тези красоти.
Няма светлинка в тунела,
която да осмисли мойте дни.

© Веселина Узунова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??