4.07.2007 г., 9:33 ч.

Без теб 

  Поезия
591 0 0
Без теб

Сълзите ми са дъжд.
Душата ми е рана.
Животът ми е тъга.
Без теб всичко е лъжа.
Без теб я няма Любовта.
Дните ми са изпълнени със
самота, нощите ми - със страх...
... А толкова щастлива бях...
Сама съм аз без теб и твоя глас.
Къде са твоите очи?
Къде се изпариха моите мечти?
Надежда не ми остана, болката
само е тук!
В стъклен свят живея аз,
в стъклен свят и в студ.
Сърцето не намира друг.
Кой ще ми помогне? - само Ти!
Ела! - Викам те сега! С мен бъди!
Обичам те, разбери!
Моля те, обичай ме и ти!
Нека очите ми отново бъдат
звезди, в душата ми да няма
Тъга.
Върни се ти при мен,
а с теб и Любовта!!!
    

© Ивелина Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??