18.06.2008 г., 10:58 ч.

Без умуване 

  Поезия
485 0 6

Живот - като цвят,

любов - като мед,

от нищо поражда се,

от всичко умира...

тон, който душата

издрасква -

не трае любовта,

а докосване -

на пеперуда пърхане.

Както окъпани

от дъжда дървета

светлина струят,

както сияния след залез

още в небето висят,

така

всяко същество човешко

копнее

обичано да бъде,

без умуване.

© Дима Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??