14.02.2007 г., 21:23 ч.

без заглавие 

  Поезия
512 0 1
Фалшивите усмивки -
те ги носят без почивки.
Престорените комплименти
сипят ги без аргументи.
Но какво целят - не всички могат да разберат.
Мили са и се преструват,
че уж от тебе се интересуват,
но нещото, което ги блазни
е да нараняват хорските души

© Катя Бояджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??