18.11.2006 г., 13:16 ч.

Безадресно 

  Поезия
620 0 3

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Безадресно

Остави звездите на небето.
Удави романтиката във морето
Да ти кажа ли защо, Поете? -
Станахте ненужни веч мъжете!

Край на мъжкото потене
и сумтене, и грухтене!
Има нещо безопасно,
много чисто и прекрасно!

Готов за секс по всяко време,
стига само да го вземеш,
в самотни нощи - узурпатор,
той нарича се ... вибратор!

Но защо ли в стиховете
търся знак от теб, Поете?
Гледам залеза, морето
и звездите на небето...

© Галина Белинска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??