Безумие -
в мрака на Дните.
Бездумие -
мразя тишината в Мъглите.
Безшумие -
колко Нежно, колко Красиво!
Бездрумие -
пътят се скрива в Препускане Диво.
Безшумие -
обичам понякога Тишината на Слънцето.
Бездрумие -
не ме захвърляй на Кръстопът в Сърцето!
Бездумие -
очаквам с надежда Немотата на Другите.
Безумие -
ала жадувам до болка Светлината на Думите!...
© Вечерница или Зорница Всички права запазени