12.12.2007 г., 18:46 ч.

Безгласно 

  Поезия
544 0 7


Крещиш безгласно,
бродиш в пустиня!
Усмихваш се гримасно,
не искаш милостиня!

Не желаеш помощ,
но в празното сърце -
няма и не ще има мощ!

Получил си всичко,
а пак нямаш нищо!
Отритнал всеки -
сам во веки!

Всичко подтиснал,
всяка емоция!
Без глас викнал,
в строя последния!

Строя на прокудените
по тяхно желание!
Просто погубените
с безгласно стенание!

© Зори Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??