6.12.2018 г., 20:22 ч.

Безлично 

  Поезия
593 2 2

Хайде да го направим така
Ти си тръгваш – аз няма да плача
и дори да остана сама
ще се справя със тази задача

 

Е, то после ще плача, сама
малко драма и скъсани снимки,
чаша вино, цигара, тъга
и съмнения някакви, жалки

 

Само дай ми една нощ, една
Тия спомени да ги изтрия,
да затръшна онази врата
и самотна да се завия

 

После вече е лесно така -
само нощ и ще бъда готова
Просто тръгвай, не ти се кълна
и не чакай да пия отрова

 

Хайде да го направим. Сега
Ти си тръгваш без никакви думи
Аз ти казах отдавна. Сама
ще съм по-добре. Хайде. Прости ми.

 

/Сисилотка/

© Сиси Рад Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??