25.04.2018 г., 14:43 ч.

Безмълвно 

  Поезия
394 1 0

Аз имам още толкова да кажа, 
но няма да го шепна. Ще крещя!
Да чуе слънцето сподавения писък на звездите.
Аз нямам нищо повече да кажа, 
но ще говоря тихо. От душата...
Аз искам просто 
Любовта да проговори.
Да ражда, да немее, да върви заразно.
И домове без думите да сътворява.

© Димитър Владимиров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??