22.09.2005 г., 16:06 ч.

Безопасност 

  Поезия
747 0 1
Днес разлудува се
мъжкият вятър,
дамите включи
във своя театър.

Топ-демонстрация
на скрити прелести-
мъжката нация
отвисва челюсти.

Лумват пожари
от диви страсти.
И само аз съм
тъй безучастен,

защото вчера
клетва положих
за огнеборец-
поприще сложно...

Искрица огън
да не пропущам,
бързо отгоре
вода да пущам...

© Светлозар Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??