18.01.2012 г., 22:59 ч.

"Безплатен" лаф 

  Поезия » Гражданска
434 0 0

          "Безплатен" лаф.

 

Щом ти кажат, че ти дават

               нещичко "безплатно",

не им вярвай! Ще се минеш!

Предварително си го платил!

                                Двукратно!

Пласък номер за примати!

           С мозъци на лилипути!

Най-безсрамно го прилагат

               за "безплатните"

                                     минути...

 

© Петър Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??