16.11.2017 г., 17:38 ч.

Безплътна е любовта 

  Поезия
312 0 0

Над моето легло,

се взирам в нощна красота,

както винаги,

безплътна е любовта,

през музика желана

минава моята мечта,

да пътуваме,

през вечна светлина

и както песните красиви

докосват нежно скитаща душа,

така и знаят,

че безплътна е любовта.

© Никола Диманов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??