20.05.2012 г., 23:25 ч.

Безразборна сеч на гората 

  Поезия » Гражданска
521 0 1

В политиката все един курс -

да се съсипва природният ресурс.

Ще се изсича на България гората -

последното богатство на страната.

 

Обръчи от фирми ще богатеят,

а изсечени места ще опустеят.
Да предотвратим тази вреда!
Да спасим околната среда! 

 

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??