Не изпитвам нищо към теб,
А ти си повече от щастлив, щом си до мен.
Нима сърцето ми е в нечии друг плен?…
За жалост, да!
Безразлична съм, дори когато ме погледнеш с тези големи сини очи, дори когато ме целуваш!
Щастлива аз не съм.
Цялата ми любов открадна той и нямам нито капка, за да дам на теб!
© ДиДиТо Всички права запазени