25.05.2007 г., 7:56 ч.

Безсъници 

  Поезия
789 0 11

Лежа в постелята си, пълнолуние
стопява сън с потаен гнет.

Протяжна тишина, в душата тъмно е,

а мислите ми някак са без ред.

Кръжат химери мамливи, играят

причудлив танц до моето легло,
и в тази призрачност долавям -
животът е зъбчато колело.



    

© ПЕТЯ ГРИГОРОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??