21.03.2006 г., 13:33 ч.

Безсъние 

  Поезия
688 0 5
Аз видях твойта лампа,
в късният час,
тя светеше,
светеше,
в нощният мрак,
но теб там те нямаше,
сбъркала бях пак!
Ти беше далеко
някъде там
и в паметта ми
се носеше леко.
Дали бе ти сам,
като мене сега,
на която дори
и сънят не помага!?


Нели Бъзева 2002г.

© Нели Бъзева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??