7.01.2014 г., 22:36 ч.  

Безсънни небеса 

  Поезия » Любовна
472 0 1

Безсънни небеса



Звезден прах е същността ни -
в снага от пориви, с мечти.
В душите наши са събрани
отронени въздишки и лъчи.

През дните леко се изтичат
минути търсещи звезди..
Сърцата влюбено се вричат,
и пак влажнеят нашите очи.

Нима сълзите ще загасят
пожарът лумнал с Любовта?
Пробудени огнищата донасят
в душите ни безсънни небеса.

 

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??