8.05.2022 г., 17:44 ч.

BG екологията в действие! 

  Поезия
131 0 0

I. Бетонният терор

 

Тъй затулиха морския  бряг -

с най-грозен сивочер похлупак,

та морето ни, Черното, почерниха чак ...

 

... Сега, пак същите алчни примати,

с бетонен посягат саркофаг

и към нашите резервати.

 

P.S. А тези бивши общински съветници от Копривщица,

напомнят ни шпицкомандосите,

зловещите, на ... Аушвиц.

 

II. Министерството на екологията

          (самоидентификация)

 

Министерството, екологичното,

в природозащитата - свръхенергичното,

е и най-икономичното.

Действа с уникално лого:

 

"Министерствай с фразеология!"

 

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??