30.07.2007 г., 9:08 ч.

БИХ ИСКАЛ 

  Поезия
766 0 2
Бих искал да бъда вятър,
                    за да галя лицето ти непрестанно.
Бих искал да бъда вода,
                    за да те мия и бъда в допир с теб постоянно.

Бих искал да бъда цвете,
                     за да те радвам, когато ти е тъжно.
Бих искал да бъда слънце,
                    за да огрявам стаята ти сутрин, когато се събуждаш.

Бих искал да бъда надежда,
                    за да съм с теб на всяко място -
                                          защото ти го заслужаваш...                    1995

© Марто Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??