25.11.2008 г., 9:34 ч.

Бижу 

  Поезия
718 0 1

С блясък се събуждам сутрин,

в прегръдките ти нежно съм заспала през нощта,

до мен си и наяве и насън,

за да пазиш любовта!

 

За теб жените могат да мечтаят,

ти си мъж-мечта,

караш хората да засияват,

без да оценяваш добрата си душа.

 

Искам нещо и за теб да си запазиш,

искам те щастлив до мен,

ти не можеш и да мразиш,

ти си невероятен, усмихнат и смирен.

 

Ще ми кажеш, че не е така,

но всички виждат блясъка в очите,

ще кажеш, че греша,

неоценил си добрините.

 

Думите за теб се леят от сърцето,

не осъзнаваш ти това,

колко много даваш на сърцето,

достоен си за любовта.

 

Искам да те радвам вечно

да бъдеш истински щастлив

до края... до края на Света!

(иска ми се и след това)

Обичам Те, Коки!!!!!

© Алина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??