4.10.2007 г., 19:55 ч.

БИТКАТА, НО НЕ ВОЙНАТА 

  Поезия
843 0 24
Спечели битката отново,
ала войната още не!
Помни, на всичко е готова,
ще паднеш ти на колене!

Ще молиш пак за обичта й,
ще молиш за единствен миг
и Боговете свои ще приканиш
да чуят силния ти вик.

Вик, идваш право от сърцето,
пропит от мъка и печал,
но отговорът им  ще е отново
ек, от времето което си посял.

Тогава и войната ще спечели.
Победителят ще бъде ТЯ.
И слънчева усмивка ще огрее
душата, след справедливата борба.

© Таня Мезева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??