9.06.2009 г., 22:20 ч.

Благоговейно коленича 

  Поезия
787 0 1

Изтича времето, секунда по секунда.

Изтича и част от  нас...

Дели живота ни на минало и бъдеще...

Извървените  пътища

могат да ни върнат само назад,

но малко от тях към нас самите.

Там има само болка.

Всички останали - водят само напред,

но кой ли  да поемем??

Там има неизвестност.

Любовта и изневерите имат винаги край...

Така че край, любима моя!

 

п.с. ... целувам малката извивка под брадичката за сбогом,

ще я целува само вятърът след мен...

Благоговейно коленича.

Нов Ден!

 

© Иван Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??