13.12.2007 г., 10:46 ч.

Близост 

  Поезия
536 0 1
 

              Близост

 

Когато момичето е далече

или момчето далеч.

Когато пътят е много,

а километрите причина.

Любовта се превръща

в копринена нишка -

тънка, но здрава.

Нишка, която свързва

момичето, което е далече

и момчето, което е далеч.

Когато се обичат,

няма причини и разстояния.

Близо сме.

© Мария Чонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??