11.12.2009 г., 12:07 ч.

Блус 

  Поезия
1046 0 6



Последни съчки. Пламъкът догаря.
Усуква мисли с ехо и вибрато.
А вените са струни на китара,
в прощален блус прегърнали съдбата.
Танцуват въглени. Последните искрици
потъват в стон, по-черен от безумие.
Дисторшънът* превръща голи истини
в едно крещящо с болката бездумие.

Прощален блус, по-дълъг от очакване.

*Дисторшън - ефект, използван при електрическата китара, който изкривява звука с цел постигане на по-тежко и мощно, режещо звучене.

 

 

 

© Найден Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??