12.09.2006 г., 10:22 ч.

БЛЯН  

  Поезия
669 0 3
Блян


Часовникът на бялата стена

отмерва пулса на мечтите ми,

но дребните неща ли важни са,

кое е съкровеното на дните ми?

Една душевна ласка са звездите,

изтръгване кинжала на страха,

причастието искам аз, защото

прегръщам щастието на греха.



ЧАР...12.09.06.....

© Чавдар Кунчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??