8.05.2007 г., 10:45 ч.

Боже, още те обичам ! 

  Поезия
1265 0 2

Боже, още те обичам,
вече четвъртата година подминава,
а аз не спирам да си спомням за теб
и не спирам да разлиствам спомените,
не изхвърлени до днес.

Боже, още те обичам
и си мисля, че без теб
живот не ще да има по-нататък,
но знам, тръгнахме по различни друми,
всеки пое по своят път,

ти намери любовта,
а пък аз - грехът.

Боже, още те обичам,
знам, че нищо случайно няма
и че е трябвало да стане така,
знам, че колкото и да мечтая,
всичко ще си остане лъжа


Боже, още те обичам,
викам го с пълен глас
и сърцето ми се свива
силно, ден след ден,
час след час.


Искам да ви кажа, да, на вас - влюбените:
"вие ще щастливци, хора, знайте, после ще боли,
но поне имате опора "
радвайте се на живота кратък,
радвайте се до безкрай
и помнете, че любовната магия
НИКОГА НЕ ИДВА ПАК!

© Илия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??