1.07.2012 г., 16:35 ч.  

Бойковска магистрала към ада 

  Поезия » Гражданска
495 1 0

Бойко деребейства в нашата страна.

Пет пари не дава за "Малинова долина".

Бодро превръща българите във прасета,

а хората му тровят ги с ментета.

 

Минало е живковият социализъм.

Сега гради се див капитализъм.

В миналото имаше истински градеж.

Сега над туй осъществява се грабеж.

 

Младежи тъпчат се със наркотици,

за да може някои хора да са със парици.

Стопанство тъне във разруха.

Отникъде към нас не иде разтуха.

 

Безспир има търговия с жива плът.

В пропаст отива наший път.

Магистрала към ада Бойко твори

и ти казва: "Търпи туй и не спори!".

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??