10.11.2007 г., 0:00 ч.

Болезнен вик 

  Поезия
468 0 1


Викът от болката прокънтя в тишината
и сякаш отвори се земята,
падна ти във пропастта -
изчезна от моята душа.

 

Викът от болката отекна
и птичите песни той сепна,
останах аз пак сама
с болката и с тъмнината на нощта.

 

Викът от болката притихна
и сякаш към живота пак ме викна,
но ти още си там
и какво да правя без тебе, не знам.

 

Тогава някой ми подсказа
и от мислите ми ме отказа,
каза ми, че само миг
продължил е болезненият вик.

 

И ето пак седя сама,
мисля отново за гласа,
който в човек ме превърна
и към живота ме върна.

© Криси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??